Notifications
Clear all

[Sticky] Game ribbons  

 

Chomley-Warner
(@admin-infinity)
Illustrious Member Admin
Joined: 8 years ago
Posts: 15621
Topic starter  

Photobucket has changed it's hosting plans and now don't allow linking with free accounts, resulting in ugly place holder graphics on this forum.

Many forum users have used Photobucket to host their forum signature graphics and game medal ribbons, and this has resulted in is horrible mess in their signatures.

Could I ask that forum users please address this issue, replacing with graphics hosted elsewhere.

Game medal ribbons are easy. Every game that has ever had a game ribbon created are hosted on this forum server and so will always correctly appear - they can be found here:
viewtopic.php?f=1&t=5261

Sometime soon, probably from Christmas, I will be deleting the Photobucket place holders


Quote
Chomley-Warner
(@admin-infinity)
Illustrious Member Admin
Joined: 8 years ago
Posts: 15621
Topic starter  

Tinypic is no more resulting in ugly place holder graphics on this forum.

Many forum users have used Tinypic to host their forum signature graphics and game medal ribbons, and this has resulted in is a horrible mess in their signatures.

Could I ask that forum users please address this issue, replacing with graphics hosted elsewhere?

Game medal ribbons are easy. Every game that has ever had a game ribbon created are hosted on this forum server and so will always correctly appear - they can be found here:
viewtopic.php?f=1&t=5261


ReplyQuote
(@slick63)
Noble Member
Joined: 14 years ago
Posts: 2025
 

May I recommend.... https://postimages.org/ ....for hosting your piccys


ReplyQuote
MartinR
(@martinr)
Famed Member
Joined: 11 years ago
Posts: 2776
 

Dave I've noticed that quite a few medal ribbons in signatures aren't displaying correctly when people post (broken image link). The individual inks seem to be fine - I tested three individually but cutting and pasting the urls, but when they are part of the signature on a post, they don't display. It seems a bit random as some work and some don't. Any ideas? It may be something to do with the entire strings of [img] tags but I'm stumped if I know what it might be.

"Mistakes in the initial deployment cannot be rectified" Helmuth von Moltke
Toys: AGM MP40, Cyma M1A1, TM M14/G43/SVT40, TM VSR/K98, SnS No. 4, ASG Sten, Ppsh.


ReplyQuote
Chomley-Warner
(@admin-infinity)
Illustrious Member Admin
Joined: 8 years ago
Posts: 15621
Topic starter  

Make sure the URLs begin with https rather than http and all should be well.


ReplyQuote
MartinR
(@martinr)
Famed Member
Joined: 11 years ago
Posts: 2776
 

Doh! Thanks Dave.

"Mistakes in the initial deployment cannot be rectified" Helmuth von Moltke
Toys: AGM MP40, Cyma M1A1, TM M14/G43/SVT40, TM VSR/K98, SnS No. 4, ASG Sten, Ppsh.


ReplyQuote
Share: